PAPIRI

Blue back

Blueback papir
Dizajniran za izradu bilborda i postera, na koje se štampa solventnim bojama. Bela, satenska površina daje odličan otisak u štampi, živih boja, skoro bez ikakve refleksije, što sve pogoduje posmatranju ovih aplikacija i sa manje udaljenosti.

Citylight papir

Citylight papir
Transparentni, mat satenski specijalni papir, odličan za aplikacije na svetlećim reklamama, štampane solventnim bojama. Osim što aplikacije dobijaju na punoći boja, ovaj materijal ih štiti od vlage, oštećenja i izbleđivanja.
PVC folije

Economyc folije za štampu

Izuzetno brilijatnim bojama i odličnom trajnošću pokazala se odličnom za štampu na većini štampača i preporučuje se za standardne aplikacije.

ORACAL mat i sjajna za štampu

Namenjena za kratkoročne i srednjoročne spoljašnje aplikacije izuzetno jarkih boja.

UNIFOL mat i sjajna za štampu

Za briljantne i raskošne spoljašnje aplikacije na osvetljenim displejima npr. svetlećim reklamama.

AVERY mat i sjajna za štampu

Za briljantne i raskošne spoljašnje aplikacije na osvetljenim displejima npr. svetlećim reklamama.

Transpatentne folije mat i sjajne

Za briljantne i raskošne spoljašnje aplikacije na osvetljenim displejima npr. svetlećim reklamama.

Perforirana One Way Vision

• Perforirana folija za digitalnu štampu
• Za obeležavanje izloga ili vozila
• Bela boja sa crnom podlogom

Podna laminacija

Specijalna providna PVC folija, sa visokim stepenom UV zaštite i hrapavom površinom. Neproklizavajuća, hrapava površina je upravo ono što štiti podnu grafiku u unutrašnjim ali i spoljnim uslovima.

Auto folija

PVC folija odličnih performansi sa izvanrednom dimenzionalnom stabilnošću i izuzetnim karakteristikama u pogledu sečenja i obrade. Sjajne površine, a pored toga može biti i mat bela i mat crna.

Cast folija

Za dugotrajne aplikacije sa najvećim stepenom briljantnosti i izdržljivosti u spoljnim uslovima npr. kompletno oblepljivanje vozila.

Baner folije

451 Banner – ceradna folija. Dostupna u širinama od 100mm i 126mm, u svim nijansama. Ova folija za sečenje specijalno je dizajnirana za banere, tende, suncobrane, vrpce, trake i druge fleksibilne površine.

Kater folije

Najprodavanija ekonomi folija za kater (641) i sito štampu (640 – najčešće u tabacima). Dostupna je u širinama 50,63,100,126 cm. Mat varijanta je dostupna u širinama 100cm i 126cm (a samo pojedine nijanse i u 63 cm.) Najveća primena je u izradi reklama i reklamnih natpisa.
Baner platna

Frontlit laminirana Cerada

Laminirana frontlit cerada sa ojačanim tkanjem koje je čini otpornom na pucanje. Dodatno unakrsno tkanje onemogućava mehanička oštećenja u spoljašnjim uslovima.
•Težina: 440g

Frontlit livena Cerada

• Guandong Intercast Premium livena cerada
• Težina 510g

Backlit laminirana Cerada

Backlit laminirana Cerada, različitih debljina i formata za indoor i outdoor aplikacije. Backlit baneri su baneri sa pozadinskim osvetljenjem.

Backlit livena Cerada

Backlit livena Cerada, različitih debljina i formata za indoor i outdoor aplikacije. Backlit baneri su baneri sa pozadinskim osvetljenjem.

Blockout baner

Blockout baner ne propušta svjetlost, za obostranu štampu, do 3,2 metra širine.

Mesh sa podlogom

Mesh sa podlogom - rupičasto platno za aplikacije velikog formata. Laka štampa bez probijanja boje kroz podlogu i jednostavno uklanjanje iste nakon štampe.
• Reklame velikih dimenzija na fasadama zgrada;
• Bilbordi;
• Displeji za unutrašnju upotrebu;
• Označavanja većih dimenzija na gradilištima.

Juvidur PVC folije

Odlikuje se izuzetnom transparentnošću, visokim sjajem i ravnom površinom. Na njima se može štampati bilo kojom tehnologijom pa se zbog toga često koriste za izradu reklama.

Varalite GPET folija

Odlikuje se izuzetnom transparentnošću, visokim sjajem i odličnim mehaničkim svojstvima. Perfektna su podloga za štampu.
Za sve veće porudžbine interni dogovor.
Za robu koju nemamo na lageru, moguća porudžbina, isporuka kroz 10-15 dana.
Ulica Šarla De Gola 2, Podgorica
tel/fax: +382 20 226 979; mob: +382 67 245 024 • materia@t-com.meMateria d.o.o. Podgorica
2015 © All rights reserved.